Rakennuspäiväkirja


1.4.2008 aprillipäivänä

Alkanut viikko enteilee tulevaa. Eilen maanantaina rakennustyömaalla aloitti kaivinkone työnsä. RHE-rakennus valmistaa meille ensimmäiseksi kaksi laakasiiloa siirtäen maita ylhäältä alaspäin. Toisella puolella taloskeskusta näkyy tukkilaani ympärillään traktoreita ja kärryjä sirkkelisahuri Markku Inkisen johtaessa äänekästä työmaata. Todella hektinen viikko!

Näillä sivuilla minä, Minna , kerron oman näkemykseni rakennusprojektistamme. Aion pysyä faktoissa ja kertoa rakennuksen edistymisestä niin tarkasti kuin vain osaan ja ymmärrän. Lisäksi en voine olla tuomatta julki rakentamisen riemukkuutta; kuinka päivät ja miehet venyvät. Se kuuluu valitettavasti asiaan. Onneksi meillä on Kaisa "kultakimpale" Kaartinen tekemässä arvokasta navettatyötä jo nyt - hän antaa pelivaraa meidän elämään!

Usko ja toivo uuteen navettaan on luja. Vaikka panokset ja vaatimukset ovat hirvittävän suuret,meitä harmittaisi paljon enemmän, jos emme olisi ryhtyneet tähän savottaan.

Panoksista puheenollen 10.4.2008 Pyöreen pommimies Pentti Kauppinen latasi ja ampui lisää syvyyttä toiseen lietesäiliöön.

 

ampu_tulee_rakennussivuille.jpg